iqtesta dig

Idikation är 100% säkert på ett snabbt test

Att göra ett IQ test gratis är numera inga större problem då det både finns på olika tidningars hemsidor och även på föreningen MENSAS hemsida och där kan du få göra ett IQ test helt utan kostnad och även om det inte är ett helt korrekt IQ test då det är ett lite för snabbt sådant så kan det ge en klar indikation på om du har ett högt eller lågt IQ.

Men om du bara vill få en indikation och inte ett 100 % säkert svar så är det en bra början och om du vill ha ett 100 % säkert svar så finns det tyvärr inga IQ tester utan att det finns en standardavvikelse som gör att du aldrig kan vara helt säker på ditt IQ. Men det är ganska roligt att göra ett IQ test och om man dessutom får ett bra resultat så är det något man kan skryta om för vänner och familj. Framtill att de tröttnar så klart.

Varför för man ett iqtest snabbt

Samt vart på internet hittar man tillförlitliga tester: Hur hittar man ett IQ test gratis? Det går enkelt och snabbt att göra en enkelt Google sökning och du kommer garanterat att hitta flera olika IQ tester helt kostnadsfritt. Men var medveten om att de flesta sådana här tester inte alltid är riktiga IQ tester utan är lite mer av en bluff. Men de bygger på samma princip som ett vanligt IQ test så de kan trots det ge dig en indikation på hur begåvad du är. Men som sagt så är det inte alltid så att det är ett ordentligt IQ test.

Men om du vill göra ett riktigt IQ test gratis kan du besöka MENSAS hemsida där du under drygt 20 minuter får en mängd olika frågor som du måste besvara och som dessutom ger en klar indikation på om du kan bli medlem i MENSA eller inte. För dig som inte vet vad MENSA är så är det en förening för människor med ett IQ på över 130 och om ditt test säger att du borde göra ett ordentligt test så ligger du inom standardavvikelsen för att bli medlem i MENSA. Något som är ganska imponerande då det betyder att man är riktigt smart och har en hög intelligens. Men det bästa sättet att göra ett IQ test är att använda ett riktigt sådant och då är de ovan nämnda alternativen de absolut bästa att använda sig av. Så vad väntar du på?